Bramac tetőcserép

30 év új-érték garancia a Bramac tetőcserepekre

A Bramac a legjobb minőségű homokból, vízből, portlandcementből és vasoxid festékből készíti termékeit. Tetőcserepei jól illeszkednek a természeti környezetbe, és keményen állják az idők próbáját, amit bizonyít a 30 év korlátozás nélküli újérték-garancia a mérethűségre, vízzáróságra és a fagyállóságra. Az eredeti, több évtizedes tapasztalatot és komoly fejlesztő munkát megtestesítő Bramac tetőrendszer kimagasló használati értéket, kényelmet és nyugalmat biztosít. A gondos tervezéssel gyártott közel félszáz tetőrendszer elem utánozhatatlan Bramac biztonságot nyújt. A tetőt elcsúfító környezeti szennyeződések ellen nem volt megoldás mostanáig. A Bramac Protector felületű tetőcserepei soha nem látott védelmet nyújtanak a tetőt érő környezeti hatásokkal szemben.

Bramac Montero Protector tetőcserép

Bramac Montero Protector tetőcserép

A klasszikus vonalvezetésű új, robosztus Montero tetőcserép innovatív, 3D hatású granulált felülete karakteres, markáns szépséget ad a tetőnek és megakadályozza a hirtelen hólecsúszást is. Ha egyszer megismerte a rubin, canyon és gránit színben pompázó cserepeket, a döntése éppen olyan lesz, mint a Bramac Montero: extra szilárd és megingathatatlan.

0 Ft/db
0 Ft/m²
Bramac Duna Novo tetőcserép

Bramac Duna Novo tetőcserép

A Bramac Duna Novo tetőcserép a Duna Novo fodrozódó hullámait idéző egyedi formavilágával, új építészeti megjelenést kölcsönöz a házaknak. Érdekes, aszimmetrikus formája harmonikusan illeszkedik, szinte belehullámzik a környezetbe, tiszta vonalaival a modern és hagyományos épületeken egyformán szép látvány. A Bramac Duna Novo tetőcserépnek egyedül az ára nem hullámzik, rendkívül kedvező.

265 Ft/db
2 650 Ft/m²
Bramac Natura Plus tetőcserép

Bramac Natura Plus tetőcserép

Kedvelt forma, természetes színvilág. Ez a Natura tetőcserép, a Bramac új terméke. A természet hangulatát és harmóniáját idéző színvilágával az új épületeken és felújított tetőkön is esztétikus látványt nyújt. Jó hír az építkezőknek az igen előnyös ár - amely lehetőséget biztosít a megalkuvás nélküli tetőfedésre, a megszokott Bramac minőségben.

242 Ft/db
2 420 Ft/m²
Bramac Reviva Novo tetőcserép

Bramac Reviva Novo tetőcserép

A Bramac Reviva Novo tetőcseréppel évszázados hagyomány kel új életre. Gyermekkorunk kedves tetőformái a legkedveltebb színekben idézik meg a régi idők hangulatát. A korszerű technológia, a helyes oldali vízhorony kialakítása révén újjászületnek nagyszüleink házai, de az egyedi fedéskép az új épületeknek is díszére válik.

265 Ft/db
2 849 Ft/m²-től
Bramac Reviva Protector tetőcserép

Bramac Reviva Protector tetőcserép

A Bramac Reviva Protector tetőcseréppel évszázados hagyomány kel új életre. Gyermekkorunk kedves tetőformái a legkedveltebb színekben idézik meg a régi idők hangulatát. A korszerű technológia révén újjászületnek nagyszüleink házai, de az egyedi fedéskép az új épületeknek is díszére válik. Protector felületvédelemmel.

369 Ft/db
3 967 Ft/m²-től
Bramac Római Novo tetőcserép

Bramac Római Novo tetőcserép

A Bramac Római tetőcserép lágy, hullámos - a kolostor-fedésre emlékeztető - jellegzetes rajzolata mediterrán hangulatot idéz. Sima felülete, lekerekített formája elegáns megjelenést ad az épületnek. Karakteres profilja egyedi építészeti megformálást tesz lehetővé.
 
 

279 Ft/db
2 790 Ft/m²
Bramac Adria tetőcserép

Bramac Adria tetőcserép

Romantikus délvidéki forma, természetes színvilág, összetéveszthetetlenül egyedi karakter. Ez a Bramac Adria tetőcserép. Három színű, rusztikus felülete, lágy hullámai szinte tapinthatóvá teszik az oly kedvelt Adria hangulatát. A Bramac Adria természetes hatása révén kiválóan alkalmas régi polgári házak, villák újrafedésére, de különlegessé teszi az igényes, kertvárosi házak, nyaralók tetőit is.

309 Ft/db-tól
3 090 Ft/m²-től
Bramac Tectura Protector tetőcserép

Bramac Tectura Protector tetőcserép

A Bramac Tectura tetőcserepet a XXI. század modern építészete hívta életre. Letisztult formája minden modern épülettel harmonizáló fedésképet eredményez. A Bramac Tectura tetőcserepek Protector felülettel készülnek, mely megóvja a tetőt a környezeti hatásoktól. Így a tető hosszú éveken át méltó dísze marad korunk építészeti alkotásainak.

359 Ft/db-tól
3 859 Ft/m²-től