Mediterrán tetőcserép

30 év Mediterrán garancia a mérethűségre, vízzáróságra és a fagyállóságra

A Mediterrán Betoncserép Gyártó Kft. beton alapanyagú tetőcserép gyártása több, mint kilenc évtizedes múltra tekint vissza a régi iparos hagyományokkal rendelkező Bólyban, mely a ország mediterrán vidékén, Dél-Baranyában található. Az 1920 óta működő családi vállalkozás a manuális cserépkészítéstől a félautomata gyártási technológián át mára eljutott a teljesen automatizált - európai standard -cserépgyártásig.
A Mediterrán tetőcserepek természetes színeiknek köszönhetően harmonikusan illeszkednek a környezetükbe, ezáltal nagy szerepet vállalnak a környezet alakításában, de csakis esztétikai vonatkozásban.
A gyártó 30 év írásos garanciát vállal a tetőcserepek: méretpontosságára, vízzáróságára, fagyállóságára.

Mediterrán Standard tetőcserép

Mediterrán Standard tetőcserép

A Standard tetőcserép bármely épületnek komfortos külsőt kölcsönöz. A finom, egyszerű ívek adják a Mediterrán Standard tetőcserép jellegzetességét, amelyben a beton alapanyagból származó előnyöket vitték tovább. A kedvező árfekvés és a magas minőség egyesül az új termékben.
 

239 Ft/db-tól
2 390 Ft/m²-től
Mediterrán Rundo ColorSystem tetőcserép

Mediterrán Rundo ColorSystem tetőcserép

Rundo tetőcserép igazi építészeti gyöngyszem, melynek kifejlesztésekor a fő cél egy könnyen alkalmazható, esztétikus termék megalkotása volt. Rundo tetőcserepünkkel megteremtettük a modern kor igényeinek és a hagyomány hangulatának harmóniáját. ColorSystem színvédelemmel.

260 Ft/db-tól
2 795 Ft/m²-től
Mediterrán Rundo Resistor tetőcserép

Mediterrán Rundo Resistor tetőcserép

Rundo tetőcserép igazi építészeti gyöngyszem, melynek kifejlesztésekor a fő cél egy könnyen alkalmazható, esztétikus termék megalkotása volt. Rundo tetőcserepünkkel megteremtettük a modern kor igényeinek és a hagyomány hangulatának harmóniáját. Resistor színvédelemmel.
 

350 Ft/db
3 763 Ft/m²-től
Mediterrán Danubia ColorSystem tetőcserép

Mediterrán Danubia ColorSystem tetőcserép

Klasszikus tető kissé átértelmezve új színek által – hiszen hullámos forma nemcsak pirosban mutat jól. Egyszerű, nyugodt rajzolatú, homogén felület kialakítására kiválóan alkalmas, ezért ideális tetőcserép tetőfelújításokhoz. A holnap tetője, amely már ma is hódít. ColorSystem színvédelemmel.

273 Ft/db
2 730 Ft/m²
Mediterrán Danubia Resistor tetőcserép

Mediterrán Danubia Resistor tetőcserép

Klasszikus tető kissé átértelmezve új színek által – hiszen hullámos forma nemcsak pirosban mutat jól. Egyszerű, nyugodt rajzolatú, homogén felület kialakítására kiválóan alkalmas, ezért ideális tetőcserép tetőfelújításokhoz. A holnap tetője, amely már ma is hódít. Resistor színvédelemmel.

309 Ft/db
3 090 Ft/m²
Mediterrán Coppo tetőcserép

Mediterrán Coppo tetőcserép

A Mediterrán Coppo tetőcserép formájában és színeiben is a mediterrán tájak napfényes hangulatát idézi. Mindezt a magyar piacon egyedülálló módon ötvözték a természetes összetevők (víz, homok, kő) tartósságával. Látványosan lendületes vonalvezetésének, inspiráló színösszeállításának köszönhetően kreatív külsőt kölcsönöz az épületnek. ColorSystem színvédelemmel.

350 Ft/db-tól
3 500 Ft/m²-től
Mediterrán Zenit Resistor tetőcserép

Mediterrán Zenit Resistor tetőcserép

A Mediterrán Zenit tetőcseréppel a tetők számára új korszak kezdődik. Geometriailag tiszta formája és karakteres színvilága a természetesség és a technikai tökéletesség szintézise. Kiegyensúlyozott arányai kellemes hatást biztosítanak bármely tető számára. Colorsystem és Resistor színvédelemmel készül.

309 Ft/db-tól
3 322 Ft/m²-től