Tondach tetőcserép

33 év garancia a Tondach tetőcserepekre

A tető a ház koronája. Meghatározza az épület arculatát és hangulatát. Így kialakítása gondos odafigyelést igényel. A kerámia tetőcserepeket – mint az épületépítészet fontos alkotóelemeit – nem csupán a klasszikus tetőmegoldásoknál, hanem modern, különleges és szokatlan tetők fedése esetén is előszeretettel alkalmazzák. Az épület formája mellett a tető is hozzájárul az épületről, illetve az alkalmazott építészeti megoldásokról alkotott ítélethez. A tető formája nem csupán a védelem része, hanem nagyban befolyásolja az épület megjelenését, a környezet és a táj hangulatát. Ebben rejlik a TONDACH felelőssége. Minőség, értékteremtés generációkon keresztül.

Tondach Hódfarkú szegmensvágású 19x40 tetőcserép

Tondach Hódfarkú szegmensvágású 19x40 tetőcserép

A Tondach Hódfarkú kerámia tetőcserép szakszerű kivitelezés esetén kiválóan alkalmas ívek, hajlatok (vápa, ökörszemablak, élgerinc, kör alaprajzú tornyok) kialakítására, egy látványosabb építészet megteremtésére.
 
 

123 Ft/db-tól
3 715 Ft/m²-től
Tondach Hornyolt ívesvágású tetőcserép

Tondach Hornyolt ívesvágású tetőcserép

A Tondach Hornyolt kerámia tetőcserép szakszerű kivitelezés esetén kiválóan alkalmas ívek, hajlatok (vápa, ökörszemablak, élgerinc, kör alaprajzú tornyok) kialakítására, egy látványosabb építészet megteremtésére.
 
 

161 Ft/db-tól
2 979 Ft/m²-től
Tondach Hornyolt hódfarkú tetőcserép

Tondach Hornyolt hódfarkú tetőcserép

A Tondach Hornyolt Hódfarkú kerámia tetőcserép szakszerű kivitelezés esetén kiválóan alkalmas igényes építészeti megoldásokhoz. A legváltozatosabb tetőformák fedhetők vele. Gyors és egyszerű a felrakása, változtatható léctávolsága pedig rugalmas felrakást tesz lehetővé. Valódi hódfarkú hatás elérhető áron!

151 Ft/db-tól
2 794 Ft/m²-től
Tondach Tangó tetőcserép

Tondach Tangó tetőcserép

A Tondach Tangó kerámia tetőcserép sajtolt technológiával készülő, dupla hornyolású tetőcserép. A dupla hornyoknak köszönhetően a Tangó biztos, jól záródó tetőfedést tesz lehetővé. A Tangó felülete egyszerű, nyugodt rajzolatú. A Tangó változtatható léctávolságának köszönhetően a tetőfelújítások ideális cserepe.

0 Ft/db-tól
0 Ft/m²-től
Tondach Tangó+ tetőcserép

Tondach Tangó+ tetőcserép

A TANGÓ+ XXL prémium kerámia tetőcserép a Tondach legfrissebb újdonsága, mely kiemelkedő minőségű alapanyagból készül. Ez a tetőcserép ötvözi a nagy formátum és az igen népszerű és felújításokhoz gyakran használt TANGÓ tetőcserép előnyeit. Új építésekhez és felújításokhoz is kiválóan használható.
 

334 Ft/db-tól
2 939 Ft/m²-től
Tondach Csárdás tetőcserép

Tondach Csárdás tetőcserép

A Tondach Csárdás kerámia tetőcserép sajtolt technológiával készül, dupla hornyolással. A dupla hornyoknak köszönhetően a Csárdás biztos, jól záródó tetőfedést tesz lehetővé. A Csárdás klasszikus megjelenésű, nyugodt rajzolatú tetőcserép.
 
 

0 Ft/db-tól
0 Ft/m²-től
Tondach Keringő tetőcserép

Tondach Keringő tetőcserép

A Tondach Keringő kerámia tetőcserép sajtolt technológiával készült, dupla hornyolású tetőcserép. A dupla hornyoknak köszönhetően a Keringő biztos, jól záródó tetőfedést tesz lehetővé. A Keringő rusztikus felületű tetőcserép, amely mediterrán hangulatot kölcsönöz a tetőnek.
 

0 Ft/db-tól
0 Ft/m²-től
Tondach Polka tetőcserép

Tondach Polka tetőcserép

A Tondach Polka kerámia tetőcserép sajtolt technológiával készülő, dupla hornyolású tetőcserép. A dupla hornyoknak köszönhetően a Polka biztos, jól záródó tetőfedést tesz lehetővé. A Polka felülete egyszerű, nyugodt rajzolatú. A Polka változtatható léctávolságának köszönhetően a tetőfelújítások ideális cserepe.

0 Ft/db-tól
0 Ft/m²-től
Tondach Palotás tetőcserép

Tondach Palotás tetőcserép

Hazánkban is egyre több vásárló dönt a mediterrán hangulatú tetőcserépmegoldások mellett. A természetességet a latinos temperamentummal ötvöző Tondach Palotás tetőcserép a korábbiaktól eltérő színt és formavilágot hoz a hétköznapokba. A kiemelt hullámok a mediterrán országok építészeti hangulatát hozzák el vásárlóink otthonába.

308 Ft/db-tól
4 035 Ft/m²-től
Tondach Bolero tetőcserép

Tondach Bolero tetőcserép

A Tondach BOLERO XXL prémium kerámia tetőcserép nyugodt rajzolatú felületével a mai kor legmagasabb építészeti elvárásainak is megfelel. Nagyszerű egyszerűségével a modern stílusú épületek méltó koronája.
 
 
 

267 Ft/db-tól
2 350 Ft/m²-től
Tondach Twist tetőcserép

Tondach Twist tetőcserép

A TWIST XXL prémium kerámia tetőcserép a Tondach egyik nagyszerű újdonsága, mely kiemelkedő minőségű alapanyagból készül, a legmodernebb gyártástechnológiával. A harmóniát sugárzó TWIST-tel fedett épület vonzza a tekintetet. A lendületes felületkialakítás egyedivé varázsolja a háztetőt, legyen szó akár új építésről, akár tetőfelújításról.

292 Ft/db-tól
2 570 Ft/m²-től
Tondach Rumba tetőcserép

Tondach Rumba tetőcserép

A RUMBA XXL kerámia tetőcserép kiemelkedő minőségű alapanyagból, a legmodernebb gyártástechnológiával készül. A lágy, ívelt felületű RUMBA mediterrán hangulatot kölcsönöz a tetőnek. A RUMBA-fedés lakályosságot és temperamentumos életstílust sugall.
 
 

334 Ft/db-tól
2 939 Ft/m²-től